Mijn favorieten

Uw huis verkopen

Wij vinden Breda een toffe stad in het bruisende Brabant. Mensen wonen hier met veel plezier en dat is positief. Want dat betekent dat uw huis of appartement in Breda ongetwijfeld verkocht zal worden. Maar dat betekent ook dat wanneer u een huis gaat kopen in Breda, het een hoge waardevastheid heeft. 

Uw woning verkopen 
Een woning te koop zetten kan iedereen, een huis verkopen is echter een heel andere tak van sport. Iedereen kan een te koop-bord in de tuin zetten, maar het gehele traject is een stuk ingewikkelder met alle regels en voorwaarden die erbij komen kijken. Daarnaast is de verkoop van een huis ook heel persoonlijk. Het gaat tenslotte wel om uw huis, waar u met veel plezier heeft gewoond, maar wat u ook zo snel en gunstig mogelijk wilt verkopen.
 
Om dat te bewerkstelligen gaan wij het verkooptraject van uw huis graag transparant met u in. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij voor groot Breda, gekoppeld aan uw wensen en behoeften, probeer ik, Frank Sweegers, altijd een maatwerkadvies te reiken. Wat ik ook zelf zal volgen, wanneer ik in uw schoenen zou staan! Eigenbelang staat ver onder uw belang. Het team van Frank Sweegers Makelaardij helpt u van A tot Z bij het verkopen van uw huis of appartement en verdient de courtage meervoudig voor u terug!

Hoe gaat het verkopen van uw huis in zijn werk?
In een eerste gesprek stel ik geheel vrijblijvend de waarde van uw huis vast en nemen we alle stappen van het verkooptraject met u door. Vervolgens leg ik uit wat de beste prijs is voor uw huis, waarbij onze insteek altijd realistisch is. Deze prijs komt tot stand door drie onafhankelijke methodieken. Hierdoor kan ik nauwkeurig de opbrengstverwachting uitleggen.

Uiteindelijk moet ik uw verkoopwensen als mogelijke opdrachtgever vertalen naar het verkoopadvies. Daar heeft u tenslotte iets aan. Ik verkoop namelijk geen luchtkastelen! Daarna begeleiden wij u verder bij alle stappen die bij de verkoop van uw woning komen kijken, zoals:
  • het maken van een uitgebreide verkoopbrochure en internetpresentaties;
  • het inzetten van sociale media;
  • het genereren en organiseren van de bezichtigingen;
  • het voeren van de onderhandelingen;
  • het opstellen van het koopcontract en het controleren van de officiële documenten van de notaris;
  • het verzorgen van de oplevering en het bijstaan bij de overdracht/transport van de notaris.

Wilt u uw huis verkopen?
Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking om te kijken of de klik er is? Ik kom graag eens bij u langs om te kijken of Frank Sweegers Makelaardij de partij is om uw huis te verkopen. Bel gerust voor een afspraak, dit kan ook in de avonduren of in het weekend.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring