Mijn favorieten

De verkoopprocedure van uw huis

Het verkopen van een woning is maatwerk. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Uiteraard wordt u bij Frank Sweegers Makelaardij van A tot Z geholpen in het verkooptraject van uw huis. In een paar overzichtelijke stappen helpen wij u uw huis verkopen.
 
Stap 1: De opname van uw huis
De opname is de verzameling van alle zaken die geregeld moeten worden voor wij uw huis in de verkoop kunnen nemen. In deze fase bepalen we de totale staat van uw huis op basis van onder andere de locatie en ligging, de oppervlakte van het huis, het afwerkingsniveau en de bouwkundige staat van uw huis. 

Aan de hand van het opnamerapport, geef ik als spreekbuis van de markt het vertrekpunt van de verkoop. Dit is een indicatie hoe de gemiddelde aspirant-koper gaat reageren op uw woning. Met alle pluspunten, maar misschien ook met aandachtspunten. Het opnamerapport is dus de basis.
 
Stap 2: Waardebepaling en prijsstelling van uw huis
Uiteraard help ik u om de beste prijs te krijgen voor uw huis. U ontvangt daarom altijd een gedegen en grondig onderbouwd advies van mij, met een reële koopsom voor uw huis. Deze vraagprijs voor uw huis wordt mede bepaald aan de hand van de waardebepaling en uiteraard de vraag en aanbod in uw regio. Evenals de oplevertermijn en eventuele verkoopvoorwaarden van uw woning.

Wist u trouwens dat de doorlooptijd bij ons vaak korter is dan gemiddeld? Dat is prettig voor u, want zo voorkomt u dubbele lasten, irritaties en slapeloze nachten.
 
Stap 3: Proces tot de maximale verkoopprijs
Het aantrekken van de juiste koper is belangrijk. Daarom verzorgt Frank Sweegers Makelaardij altijd een professionele presentatie met goede foto’s van uw huis. Wij zorgen dat uw huis professioneel wordt gepresenteerd in een uitgebreide full colour verkoopbrochure. Uiteraard brengen wij uw woning ook op proactieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers.

Stap 4: Bezichtiging van uw woning
Een bezichtiging is de sleutel van succes en daarom zet ik bij iedere bezichtiging mijn ziel en gedrevenheid in. De bezichtigingen plannen wij in goed overleg in. Ik kom altijd een minuut of 10 te vroeg, om het puntje op de i te zetten. Samen met de aspirant-kopers bekijk ik de woning en vertel over onder andere de bouwkwaliteiten, lichtval, de ruimtes etc. Wanneer ik merk, dat er meer belangstelling is, laat ik de aspiranten ook sfeer snuiven vanaf de bank of aan de eettafel. Bij een aantal opdrachtgevers, mag ik zelfs koffie schenken. Uiteraard krijgt u als opdrachtgever na iedere bezichtiging een korte update. 

Iedere bezichtiging bel ik zelf binnen uiterlijk 10 dagen na en ook hiervan krijgt u een terugkoppeling. Iedere zes weken bel ik altijd even met u als opdrachtgever(s) en per drie maanden evalueren wij met u het verkooptraject. Wij nemen dan ook initiatief, geven advies op maat en komen met ideeën voor de opvolging en verkoopstrategie. Indien u het wenst, kunt u ook de Funda-statistieken ontvangen.
 
Gegarandeerd uw huis verkopen
Stel uw woning staat bij ons te koop. Er komt een gegadigde, maar deze durft uw woning niet te kopen, in verband met de onzekerheid over de verkoop van zijn eigen woning. Dan hebben wij de perfecte verkooptool: Wij kopen zelf!  http://verkoopuwhuisdirect.nl De woning wordt dan transparant, doch gedrukt door ons gekocht. Hierdoor heeft deze persoon 100% zekerheid om uw woning op korte termijn zonder problemen te kunnen kopen en u bent zeker van de verkoop.
 
Kosten
U betaalt een voorschotbedrag van € 399,- (incl. BTW). Dit bedrag is onder andere inclusief de aanmeldkosten voor het plaatsen van uw huis op Funda (ca. € 200,-) voor 1 jaar, een professionele fotograaf (ca. € 121,-).
 
Wilt u uw huis verkopen?
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande stappen nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen rondom de verkoop van uw huis? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 076 560 04 04. Ik kom graag vrijblijvend langs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring