hooijdonkseweg4bredaext-05 visual 02 visual 03 visual 04 visual 01 hooijdonkseweg4breda-02 hooijdonkseweg4breda-12 hooijdonkseweg4breda-14 hooijdonkseweg4breda-07 hooijdonkseweg4breda-08 hooijdonkseweg4breda-09 hooijdonkseweg4breda-10 hooijdonkseweg4breda-11 hooijdonkseweg4breda-13 233329 - 70761158 233330 - hooijdonkseweg 4a, breda - begane grond - begane grond 233331 - hooijdonkseweg 4a, breda - zolder - zolder hooijdonkseweg4bredaext-08 hooijdonkseweg4bredaext-09 hooijdonkseweg4bredaext-10 hooijdonkseweg4bredaext-01 hooijdonkseweg4bredaext-02 hooijdonkseweg4bredaext-03 hooijdonkseweg4bredaext-04 hooijdonkseweg4bredaext-05 hooijdonkseweg4bredaext-06 hooijdonkseweg4bredaext-07
27 foto's beschikbaar

Te koop: Hooijdonkseweg 4A, 4823 ZD Breda

Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 1.975 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 230 m²
€ 369.000,- k.k.

Algemeen

Het unieke bouwplan met fraai gelegen kavel, ligt op landelijke locatie, nabij de woonwijk Haagse Beemden en het dorp Prinsenbeek. Het te bouwen woonobject heeft een uitstekende aansluiting op het centrale wegennet, Utrecht-Rotterdam en Antwerpen. Perceel: ca. 1.975 m2.

Wat wij u mogen aanbieden is het stuk grond met de schuur erop. De prijs is exclusief de bouwkosten. De bouwvergunning ligt e... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwperiode 2017
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 25 januari 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05657
Vraagprijs € 369.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 25 januari 2017
Laatste wijziging Dinsdag 31 oktober 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2017
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.975 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 230 m²
Inhoud 1.950 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 5
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Het unieke bouwplan met fraai gelegen kavel, ligt op landelijke locatie, nabij de woonwijk Haagse Beemden en het dorp Prinsenbeek. Het te bouwen woonobject heeft een uitstekende aansluiting op het centrale wegennet, Utrecht-Rotterdam en Antwerpen. Perceel: ca. 1.975 m2.

Wat wij u mogen aanbieden is het stuk grond met de schuur erop. De prijs is exclusief de bouwkosten. De bouwvergunning ligt er al wel. De schil van de schuur moet blijven staan en mag niet veranderd of verplaatst worden. Er mag tevens geen tweede woning op het perceel gebouwd worden.

Op basis van de foto’s kunt u zien wat u kunt realiseren met dit unieke bouwplan. Wij hebben geen prijsindicatie van de bouwkosten e.e.a. dient u zelf na te gaan.

Het huidige bouwplan heeft de volgende indeling: Ind. o.a.: entree/hal met bordestrap en een toilet. Via de entree komt u in een sfeervolle woonkamer, met een semi-open eetkamer, een half open werkkamer en een semi-open inbouwkeuken. Vanuit de tussengang zijn de 3 volwaardige slaapkamers en de forse badkamer toegankelijk. 1e verd.: een multifunctionele "open" zolderruimte (nokhoogte ca. 4.00 m). Het huidige woonoppervlak van ca. 230 m2, is eenvoudig uit te breiden naar ca. 420 m2. Ideaal object voor kantoor aan huis en/of dubbele bewoning. Oordeel na bezichtiging!.

Indeling

Indeling volgens nog te realiseren bouwplan: Ind.: entree/hal met een meterkast en een bordestrap naar de multifunctionele zolder. Via de entree zijn het vrijhangend toilet met een fonteintje en de sfeervolle woonkamer te bereiken.

De woonkamer cq. zithoek, ca. 35 m2, loopt schitterend over naar de riante "open" eetkamer, ca. 4.80x6.85 m en naar de werk- cq. speelhoek, ca. 3.25x3.63 m. Vanuit de eetkamer is de aangrenzende semi-open inbouwkeuken, ca. 3.63x4.90 m, te bereiken.

Via de werk- annex speelkamer is de tussengang toegankelijk. Vanuit de L-vormige tussengang zijn de 3 volwaardige slaapkamer en de forse badkamer bereikbaar. De afmetingen van de 3 slaapkamers zijn: slaapkamer, ca. 3.75x3.80 m, slaapkamer, ca. 2.80x5.00 m en slaapkamer, ca. 4.50x5.45 m. De "Masterbedroom" heeft 2 inloopkasten, van ieder ca. 1.50x2.70 m.

De royale badkamer is uitgerust met o.a. een vrijhangend toilet, een dubbele wastafel, een duo ligbad en een praktische inloopdouche.

Eerste verdieping

Middels een vaste trap is de "open" multifunctionele bergzolder te bereiken. Deze zolder, heeft een nokhoogte van ca. 4.00 m en biedt de mogelijkheid om extra slaap-/hobbyruimtens te creëren.

Tuin

Het te bebouwen perceel wordt omgeven door bossages en weilanden. Daar het bouwvlak in een hoek ligt, ontstaat er forse ruimtelijke werking op het perceel.

Het bouwperceel is te bereiken middels een afsluitbare poort (met afstandbediening) en heeft een eigen oprijlaan.

Bijzonderheden

Locatie:
Het unieke bouwplan met fraai gelegen kavel, ligt op landelijke locatie, nabij de woonwijk Haagse Beemden, het gezellige dorp Prinsenbeek en het centrum. De bouwkavel is bereikbaar middels een afsluitbare poort (met afstandbediening) en een eigen oprijlaan. Vrij wonen, op een rustige locatie en nabij scholen en sportmogelijkheden, dat kan op deze stek (o.a. snelfietspaden). Hierdoor is de woonomgeving (ook) geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook de natuur en waterrecreatie mogelijkheden zijn perfect.

De aansluitingen op het centrale wegennet zijn eveneens uitstekend en het station Breda-Prinsenbeek ligt slechts op ca. 6 min. fietsafstand.

Attentie:
Het huidige bouwplan, heeft een eigen oprit met een smeedijzeren poort met afstandbediening, biedt nu ca. 230 m2 aan woonoppervlak, (is enkel de b.g. en is vrij eenvoudig te vergroten naar bijv. ca. 420 m2) en is bij uitstek geschikt voor kantoor/atelier aan huis, maar ook voor dubbele bewoning.

Het creëren van een zelfstandige woonunit voor bijvoorbeeld een kind danwel een ouder cq. mantelzorg behoort eveneens tot de mogelijkheden. Om eventuele bestemmingsproblemen te voorkomen, verwijzen wij u voor de juiste bestemmingsmogelijkheden door naar het Stadskantoor van Breda.

"Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Frank Sweegers Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend."

"Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Dat geldt ook ter zake van alle vermelde metingen."

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken