Mijn favorieten

Wij kopen zelf

Heeft u een woning in de regio Breda, Oosterhout, Tilburg en Etten-Leur en loopt de verkoop ervan niet zoals gewenst? Wij begrijpen dat u de woning het liefst zo snel als mogelijk verkoopt aan een betrouwbare partij. Om u de zekerheid te bieden dat uw huis direct verkocht wordt, bieden we u de mogelijkheid om uw huis aan ons te verkopen. 

Frank Sweegers Makelaardij koopt ook zelf woningen. Zo bieden wij u alle zekerheid. Wij begrijpen immers dat u gebaat bent bij een snelle verkoop van uw huis. Zeker als u uw droomhuis reeds gevonden heeft of een woning uit een erfenis heeft ontvangen. Het inschakelen van een ervaren specialist kan uitkomst bieden in een dergelijke situatie. Wij helpen u graag om zaken als dubbele maandlasten, verkoopstress of risico op leegstand te vermijden. 

Uw huis direct verkopen kan in drie simpele stappen:
  • Laat uw gegevens achter 
  • Een gratis waardebepaling aan huis
  • Geen courtage
  • Ontvang een vrijblijvend voorstel voor de verkoop van uw huis

Uw huis direct verkopen onder heldere en transparante begeleiding? Wij kopen zelf! Kijk voor meer op http://verkoopuwhuisdirect.nl

Jouw accountMet een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Registreren / inloggen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring