Mijn favorieten

Verkooptips

U wilt uw huis verkopen. Dat is een grote en spannende stap. Wist u dat u met een beetje extra moeite het verkoopproces kunt versnellen? Een goede eerste indruk kan immers een wereld van verschil maken voor de kopende partij. Met deze verkooptips presenteert u uw woning zo optimaal mogelijk:

Verkooptip 1: Heet bezoekers welkom in uw huis
Het ligt voor de hand om vóór het bezoek van potentiële kopers uw huis netjes op te ruimen en schoon te maken. Vergeet echter niet om aandacht te besteden aan de buitenkant van uw huis. Ziet de weg naar uw voordeur er verzorgd uit? Liggen er veel (herfst)bladeren of kapotte takken? Denk ook aan kleine zaken als een goed gemaaid gazon, mooi onderhouden tuin en een verzorgde entree. 

Verkooptip 2: Bekijk uw huis objectief
Kruip eens in de huid van de koper en bekijk uw woning grondig alsof u deze voor het eerst ziet. Wat valt u op? Soms kan het helpen dit samen met een kennis te doen. Door de ogen van de koper ziet u precies wat u nog zou kunnen aanpakken.

Verkooptip 3: Pak uitgestelde klusjes in huis aan
De verkoop van uw huis is bij uitstek hét moment om diverse uitgestelde klusjes aan te pakken. Vervang de donkere kitrandjes in de badkamer, vervang kapotte lampjes en maak de druppelende kraan. Vul ook de gaatjes in de muur en werk rommelige draden weg. Kleine moeite, groot resultaat. 

Verkooptip 4: Creëer ruimte in huis
Soms is het voor een mogelijke koper van uw huis moeilijk om door uw persoonlijke spullen heen te kijken. Zorg er daarom voor dat uw huis rust en ruimte uitstraalt. Berg losse zaken zoveel mogelijk netjes op, laat zien hoe veel ruimte uw huis te bieden heeft. Haal ook uw auto uit de garage en ruim het schuurtje, de zolder én de kelder op. 

Verkooptip 5: Zorg voor licht in huis
Licht zorgt voor een warme en kleurrijke uitstraling. Zorg er daarom voor dat er zoveel mogelijk zonlicht naar binnen kan vallen: open gordijnen en vitrages en zet wat lampjes aan (ook overdag). Is de bezichtiging ’s avonds? Doe dan zowel buiten als binnen alle lichten aan en eventueel de open haard. Bezoekers voelen zich meteen welkom en het is ook nog eens heel gezellig.

Wilt u meer verkooptips?
Bent u nieuwsgierig naar nog meer verkooptips voor uw huis of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen rondom de verkoop van uw huis? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 076 560 04 04. Ik kom graag vrijblijvend langs.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring