Mijn favorieten

Onze medewerkers

Frank Sweegers Makelaardij

Frank Sweegers
Frank Sweegers
Beëdigd/gecertificeerd makelaar-taxateur
In september 1992 ben ik, na 9 jaar in loondienst gewerkt te hebben in de makelaardij, voor mijzelf begonnen. Mijn onderneming heb ik dichtbij mijzelf gehouden: Frank Sweegers Makelaardij. Niet alleen mijn naam is verweven in mijn bedrijf, ook mijn beste eigenschappen heb ik geprobeerd door te voeren in onze dienstverlening.

Mensen inschatten en invoelen is mijn sterkste kant. Verder houd ik er van veel tijd te stoppen in de voorbereiding van mijn afspraken. Iedere waardebepaling dan wel taxatie leg ik zeer grondig vast en kan dit vanuit mijn tenen overbrengen dan wel verkopen. De lijn die ik zie, zal ik altijd melden en zal ik zelf ook volgen. Ik doe het gewoon goed of helemaal niet. Daarnaast ben ik ook een taaie onderhandelaar. Dit vak heb ik me door scholing en veel uitproberen eigengemaakt. Ik werk en onderhandel, zoals ik zelf ook behandeld wil worden.

Het mooiste van het ondernemen, is je eigen weg te gaan, je te onderscheiden van anderen. Passie voor het vak, vakkennis, gedrevenheid, 7-daagse dienstverlening en een andere manier van denken. Voor ons kantoor heel normaal, maar uniek in de makelaarsbranche. Maar ondernemen is ook kansen zien. In 2012 zijn wij van brancheorganisatie gewisseld en zijn we naast de makelaardij een inkooppoot gestart. Uiteraard hebben wij bij alle keuzes aan onze eigen manier van werken en principes vastgehouden.

Van een behoorlijk aantal opdrachtgevers heb ik door de jaren heen het volle vertrouwen gekregen en dat is een enorm cadeau. Ik ben trots op het kantoor en op mijn collega’s, die al lang met mij werken.