Mijn favorieten

Een huis kopen

U wilt een huis kopen? Mogelijk heeft u uw huidige woning nog niet verkocht en heeft u nog niet duidelijk voor ogen wat uw financiële mogelijkheden zijn. We helpen u graag de mogelijkheden inzichtelijk te maken om zo het koopproces en het verkopen van uw huis te vergemakkelijken. Samen bespreken we uw woonwensen om zo uw droomhuis te vinden. We begeleiden u graag van de zoektocht tot de aankoop.

Het vinden van uw droomhuis
Wellicht heeft u al een duidelijk beeld van de gemeenten en/of wijken waar u een woning wilt kopen. Uiteraard adviseren wij u ook graag hierover. Of u nu wilt kopen in Breda, Oosterhout, Prinsenbeek of een andere gemeente, dankzij onze jarenlange ervaring in Breda en omgeving kennen wij de stad en omliggende gemeenten als geen ander. Als aankoopmakelaar is Frank Sweegers aangesloten bij een groot netwerk van makelaars. Hierdoor zijn wij als makelaarskantoor als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod woningen op de markt. Ook weten wij u als eerste te vertellen over nieuwbouwprojecten in de regio Breda. 

Een huis kopen met Frank Sweegers
We gaan graag met u het volledige aankoopproces in. Van de zoektocht tot het tekenen van het koopcontract. Wilt u weten hoe wij u kunnen bijstaan in de aankoopbegeleiding van uw nieuwe huis? Of heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 076 560 04 04.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring