Een huis kopen in Gilze

Een prachtige plek om een huis te kopen is Gilze. Naast Rijen ligt het dorp Gilze. Samen vormen de dorpen één gemeente waarvan Gilze de kleinste omvang heeft. Gilze ligt naast een uitgestrekt landbouwgebied en kent verschillende natuurgebieden. De verschillende wijken van dit Brabantse dorp kennen ruimte met veel groen en rust. Voorzieningen zijn voornamelijk op loopafstand en voor grotere zaken liggen grotere steden uiteraard niet ver. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in Gilze.

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Gilze, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Gilze.

Een huis kopen in Gilze?
Een huis kopen in Gilze kan in verschillende prijsklassen, vormen en maten. Frank Sweegers Makelaardij helpt u graag bij uw zoektocht naar een perfect koophuis in Gilze. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in Gilze. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.