Een huis kopen in Rijen

Wilt u een huis kopen in Rijen? Tussen grotere steden Breda en Tilburg ligt het plaatsje Rijen. Het hart bestaat uit een gemeentehuis en winkelcentrum en is gelegen aan de Hoofdstraat van Rijen. De wijk biedt voldoende leefvoorzieningen en kent een hechte gemeenschap. Kortom, Rijen is een fijne plek om te wonen. Wij helpen u graag om uw koophuis in Rijen te vinden.

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Rijen, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Rijen.

Een huis kopen in Rijen?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in Rijen. Frank Sweegers Makelaardij staat voor gedegen specialistische kennis. Wij leggen u daarom graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Wij kunnen u vertellen wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn, wij kennen de staat van de markt en weten wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.