Een huis kopen in Hoge Zwaluwe

Wilt u een huis kopen in Hooge Zwaluwe? Hooge Zwaluwe is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Drimmelen. Het vormt een kleine gemeenschap in de buurt van grotere steden Breda en Dordrecht. Het dorp ligt aan de uitloper van een krekenstelsel en biedt vandaag de dag nog enkele rijks/gemeentelijke monumenten. Verenigingen, kleine winkelmogelijkheden en scholen zijn aanwezig. Voor grotere zaken vallen de inwoners uit naar de rondom gelegen steden. We maken er graag onze uitdaging van om voor u een passend koophuis te vinden in Hooge Zwaluwe.

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Hooge Zwaluwe, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Hooge Zwaluwe.

Wilt u een huis kopen in Hooge Zwaluwe?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in Hooge Zwaluwe. Frank Sweegers Makelaardij staat voor gedegen specialistische kennis. Wij leggen u daarom graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Wij kunnen u vertellen wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn, wij kennen de staat van de markt en weten wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.