Een huis kopen in Geertruidenberg

Heeft u gedacht aan het kopen van een huis in Geertruidenberg? Geertruidenberg is een zogenaamde vestingstad: een stad die tot de 18e eeuw versterkt werd met muren, wallen en bastions als verdedigingswerk. Samen met nog drie stadskernen vormt Geertruidenberg één gemeente met een scala aan toeristische en recreatieve mogelijkheden. Vooral fietsers en wandelaars zien de plek als toevluchtsoord. Met het Nationaal Park, De Biesbosch en de Zuidwaterlinie op korte afstand is de plaats rijk aan natuur. Geertruidenberg is een heerlijke plek om te wonen en wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt koophuis. 

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Geertruidenberg, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Geertruidenberg.

Een huis kopen in Geertruidenberg?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning op in Geertruidenberg. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.