Een huis kopen in Made

Wilt u een huis kopen in Made? Made biedt als dorpskern het beste van verschillende werelden. Winkelen kan hier in de levendige dorpskern terwijl de ongerepte natuur ruimte biedt voor rust en ontspanning. Made ligt nabij Oosterhout en Breda, op fietsafstand van de Biesbosch. In het natuurgebied kunt u naar hartenlust wandelen, vissen of genieten van andere watersporten. Het centrum biedt leven voor jong en oud en heeft voorzieningen te over. Of u nu wilt genieten van rust en ruimte of bedrijvigheid wilt opzoeken: Made is van alle markten thuis en een heerlijke plek om te wonen. Wij helpen u graag bij het vinden van uw koophuis in Made.

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Made, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Made.

Een huis kopen in Made?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in Made. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.