Een huis kopen in St Willebrord

Wilt u een huis kopen in St. Willebrord? St. Willebrord, ook wel bekend als ’t Aaike, is een kerkdorp binnen de provincie Noord-Brabant. In het dorp vindt men voornamelijk grote, vrijstaande huizen terwijl de omgeving juist dichtbebouwd is. De Sint-Willebrorduskerk is absoluut een bezienswaardigheid, net al het omliggende processiepark. In de buurt van St. Willebrord vindt u de A58, waardoor het goed te bereiken is. St. Willebrord is een fijne plek om te wonen en wij maken er graag ook onze uitdaging van om voor u een passend koophuis te vinden in St. Willebrord. 

Met dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere St. Willebrord, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij gaan voor gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in St. Willebrord.

Een woning kopen in St. Willebrord?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning op deze plek. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.