Een huis kopen in Zundert

Heeft u wel eens gedacht aan het kopen van een huis in Zundert? Wonen nabij een grote stad, maar toch de mogelijkheid hebben om wanneer u maar wilt de luwte en het groen op te zoeken? Zundert ligt ten zuiden van Breda en biedt vijf woonkernen met ieder een eigen karakter. Zundert staat voornamelijk bekend om het Bloemencorso en Vincent van Gogh als meest bekende inwoner. Kortom, Zundert is een fijne plek om te wonen en heeft ook nog eens een mooi aanbod in koopwoningen. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale koopwoning in Zundert.

Na dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Zundert, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij daarom als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft.

Wilt u een huis kopen in Zundert?
We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning op deze plek. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.