Een huis kopen in Rijsbergen

Denkt u eraan een huis te kopen in Rijsbergen? Een hoofdstraat, diverse winkels, wekelijks een (streek)markt: Rijsbergen is een gezellig dorp aan de rand van Breda in de gemeente Zundert. Een plek die continu in ontwikkeling is en woonruimte biedt aan kleine en grote gezelschappen. Rijsbergen is rijk aan monumenten en heeft een rijke historie. Voor het dagelijkse leven is er voldoende winkelbestand, maar vanuit het dorp zit u binnen no time in plekken als Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Kortom, Rijsbergen is een heerlijke plek om te wonen en wij helpen u graag bij de koop van uw huis in Rijsbergen.

Door de jaren heeft Frank Sweegers Makelaardij de woningmarkt flink zien veranderen. Deze is immers continu in beweging, maar de provincie Brabant ook. Na dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Rijsbergen, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor soort woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft.

Wilt u een huis kopen in Rijsbergen?
Wij waarborgen gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Rijsbergen. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning op deze plek. Neem vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak.