Een huis kopen in Dorst

Denkt u na over het kopen van een huis in Dorst? Dorst vindt u ten zuiden van Breda. Dorst is een gemoedelijk drop in de gemeente Oosterhout. In dit dorpje woont u landelijk en rustiek, knus en soms midden in een tuindorp. Dicht bij de stad, maar wilt u even lekker de natuur in, dan ligt ten noorden van Dorst het natuurgebied de uitgestrekte Boswachterij Dorst. Kortom, Dorst biedt een heerlijke woonomgeving in zijn veelzijdigheid. Wij helpen u graag om uw koophuis te vinden in Dorst.

Door de jaren heeft Frank Sweegers Makelaardij de woningmarkt flink zien veranderen. Deze is immers continu in beweging, maar de provincie Brabant ook. Na dertig jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Dorst, begrijpt Frank Sweegers Makelaardij als geen ander de regionale huizenmarkt. Wij kennen de staat van de markt, wat voor soort woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in en rondom de stad te bieden heeft. Wij waarborgen gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Dorst.

Wilt u een huis kopen in Dorst?
Neem dan vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in dit dorp.