Een huis kopen in Ulvenhout

Denkt u aan het kopen van een huis in Ulvenhout? Onderdeel van de gemeente Breda, maar ook van Alphen-Chaam: Ulvenhout is een wijk ten zuidoosten van Breda, grenzend aan de A58. Het centrum bestaat uit de hoofdstraat met daaromheen winkels waar regulier markten te vinden zijn. De kern bestaat uit de hoofdstraat met diverse winkels waar ook de markt op donderdagmiddag wordt gehouden. Kortom, wonen in Ulvenhout biedt u Brabantse gezelligheid op steenworp afstand van Breda.

De ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Ulvenhout, stelt Frank Sweegers Makelaardij in staat als geen ander de regionale huizenmarkt te begrijpen. Wij kennen de staat van de markt, wat voor type woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in Ulvenhout te bieden heeft.

Huis kopen in Ulvenhout
Frank Sweegers Makelaardij weet waar u op moet letten bij het kopen van een huis in Ulvenhout. Wij zien het als een uitdaging van om hier voor u een passend thuis te vinden. Wilt u een huis kopen in Ulvenhout? Maak dat vrijblijvend een afspraak met Frank Sweegers Makelaardij. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in deze wijk.