Een huis kopen in Bavel

Denkt u aan het kopen van een huis in Bavel? Aan de zuidoostkant van Breda ligt het dorpje Bavel. Het dorpje heeft zijn dorpse karakter altijd behouden en biedt aan ongeveer 8.000 inwoners een thuis. In het hart van het dorp ligt een karakteristiek kerkje omringd door winkels. Ook op gebied van recreatie en sport is veel te doen.

Een huis kopen in Bavel staat gelijk aan dorps wonen binnen een hechte community. Bavel kent voldoende uitvalswegen, dus reizen van en naar grote steden is geen probleem. We maken er graag onze uitdaging van om hier voor u een passend thuis te vinden.

De ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij in onder andere Bavel, stelt Frank Sweegers Makelaardij in staat als geen ander de regionale huizenmarkt te begrijpen. Wij kennen de staat van de markt, wat voor soort woningen er wel en niet beschikbaar zijn en wat iedere plek in de Bavel te bieden heeft. Wij waarborgen gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Bavel.

Wilt u een huis kopen in Bavel?
Neem dan vrijblijvend contact op met Frank Sweegers Makelaardij voor een afspraak. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden en helpen u indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van een woning in Bavel  

http://www.franksweegersmakelaardij.nl/36-862e/een-huis-kopen-huis-kopen-huis-aankopen-aankoopmakelaar-aankoopbegeleiding